Digital Citizens Romania la Conferința OSCE Serbia, Decembrie 2017

La invitația OSCE Serbia (Organization for Security and Co-operation in Europe), Digital Citizens Romania a prezentat ca studiu de caz experiența formării primul think-tank românesc în domeniul digital, în cadrul conferinței “Regional Connectivity and Millenials” (Belgrad, Serbia – 14,15 Decembrie 2017).

Într-o perioadă marcată de schimbări tehnologice rapide la nivelul întregii societăți globale, am împărtășit modul în care tineri profesioniști au inițiat Digital Citizens Romania ca răspuns la nevoia de a contribui la dezvoltarea unei viziuni naționale în sectorul digital și de a susține investițiile în această prioritate strategică.

Conferința OSCE a fost o ocazie importantă de a sublinia urgența investiției în Cetățenia Digitală pentru toate grupele de vârstă, atât prin programe educaționale cât și politici publice sustenabile. Totodată, am folosit prilejul evenimentului pentru a evidenția valoarea adăugată creată de colaborarea regională în acest domeniu, punând accent pe similitudinile existente dar și potențialul de lucra împreună pentru a asigura o voce mai puternică inovatorilor și antreprenorilor din regiune la nivel european și internațional.