Driving the Smart Future

Pe 14 Noiembrie 2017 reunim eforturile cu Wall-Street.ro pentru a aduce pe agenda publică cele mai recente dezbateri cu privire la viitorul tehnologiei și a politicilor publice în domeniu.

În cadrul evenimentului, ce va avea loc la Impact Hub București, vom susține Panelul I – “România Digitală – de la oportunități europene la inovatori români”. Panelul beneficiază de sprijinul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Astfel, alături de colega noastra – Veronica ȘTEFAN, Coordonatorul Digital Citizens Romania și Alex GOAGĂ, Redactor Wall-Street.ro vor participa:

  • Cristian-Gabriel Winzer, Secretar de stat – Structura Ministrului Delegat pentru Afaceri Europene
  • Mircea Grigoras, Director General Adjunct CERT-RO
  • Mihai Raneti, Andteprenor Român și Fondator Cyber Swarm

Vă așteptăm alături de noi!

Mai multe informații disponibile la: https://conferinte.wall-street.ro/smartfuture/index.html

Ce este evenimentul Smart Future?
O incursiune in spatele viitorului inteligent care alimenteaza economia tarii, a locuintelor si a vietilor personale ale fiecaruia dintre noi. Mediul privat vs. institutiile publice, fata in fata in era digitala, a ciberneticii si a device-urilor inteligente. Studii exclusive, interactiune constanta pe marginea Viitorului Inteligent. Smart Future isi propune sa inglobeze atat topicuri trendy, precum Internet of Things, Smart-Cities & Smart-Homes, cat si inovatile care au loc in tot mai multe aspecte ale vietii noastre de business: e-learning, Smart-Offices.
Evenimentul va avea si un demo zone, cu cele mai importante gadget-uri si inovațti din sfera IoT, Smart-Offices, Smart-Home si Smart-Gadgets.

Cui se adreseaza?
Antreprenori care vor sa introduca elemente inteligente business-ului sau sa isi lanseze proprii proiecte, C-levels si middle management interesati de avantaje competitionale, reprezentanti ai institutiilor de stat care doresc sa fie martori celor mai noi tehnologii si tendinte in industriile lor, persoane interesate de prezentul si viitorul Smart.