Oportunități pentru profesori: robotică și automatică la ESA

Agenția Spațială Europeană (ESA) invită profesorii din ciclul primar să se înscrie la două workshop-uri dedicate roboticii și automatizării, în Belgia în perioadele 22-23 mai și 4-5 iunie 2018.

Cele două cursuri sunt dedicate în particular profesorilor interesați să descopere noi instrumente și practici de a preda subiectele STEM, în particular fizica și tehnologia. Activitățile pe care profesorii vor avea ocazia să le desfășoare sunt inspirate din misiuni reale ESA având ocazia să dezvolte competențe specifice proiectelor legate de spațiu, în plus prezența la aceste workshop-uri le va oferi și informații deosebite privind posibile cariere în știință și tehnologie.

Profesorii interesați sunt invitați să aplice completând acest formular:
http://www.esa.int/Education/Teachers_Corner/Application_form6

Calendarul și termenele de aplicare:

  • 9 aprilie 2018 – termen limită de aplicare pentru workshop-ul organizat în perioada 22-23 mai 2018. Candidații selectați vor primi răspunsurile până pe data de 13 aprilie.
  • 20 aprilie 2018 – termen limită de aplicare pentru workshop-ul organizat în perioada 4-5 iunie 2018. Candidații selectați vor primi răspunsurile până pe data de 25 aprilie.

Limba de lucru: Engleza

Costuri: Participanții selectați vor primi maxim 200 euro pentru transport (pe bază de decont, la finalizarea programului), în timp ce pe parcursul workshop-ului costurile de cazare (în camere de hotel duble), masă și transport local vor fi asigurate de ESA.

Anunțul original: 
http://www.esa.int/Education/Teachers_Corner/Applications_for_ESA_robotics_and_automation_teacher_workshops_now_open_for_primary_school_teachers